Historiateemainen Kuti-lehti

Päätoimitin viimeisimmän Kuti-lehden itseäni kiinnostavalla laajalla teemalla ”historia”. Kuti on Kutikuti-kollektiivin toimittama nykysarjakuvan lehti, jota voi tilata, sen voi poimia ilmaisjakelusta tai lukea netistä.

Tekijät ovat Kaarina Uimonen (Suomi), Emilia McKenzie (Iso-Britannia/Suomi), Ville Hänninen & Aapo Kukko (Suomi), Matilda Löytty (Suomi), Tiina Männistö-Funk & Tiitu Takalo (Suomi), Danny Ferbert (Yhdysvallat), Amira Aranda (Meksiko), Tomxyz & Zvyrke (Puola), David Liljemark (Ruotsi), Heather Loase & Bug Mane (Yhdysvallat) ja Maria Leskinen (Suomi). Kansi: Petteri Tikkanen.

kuti64

I edited Kuti magazine #64, which is a history themed open call issue. The 48-page contemporary comics magazine features works from Finland and five other countries.

Subscribe or read online.

The artists are Kaarina Uimonen (FI), Emilia McKenzie (UK/FI), Ville Hänninen & Aapo Kukko (FI), Matilda Löytty (FI), Tiina Männistö-Funk & Tiitu Takalo (FI), Danny Ferbert (US), Amira Aranda (MX), Tomxyz & Zvyrke (PL), David Liljemark (SE), Heather Loase & Bug Mane (US) and Maria Leskinen (FI). Cover by Petteri Tikkanen.