Mukana Kritiikki näkyy! -hankkeen julkaisussa

Olen mukana tässä kivassa Suomen arvostelijain liiton artikkelikokoelmassa, minulta tilattiin siihen sarjakuva.

”Kritiikki näkyy! -hankkeen päätösjulkaisu on ilmestynyt. Artikkelikokoelmassa nousevat esiin kritiikin rakentavat ja luovat ulottuvuudet. Kritiikki on paikallista, dialogista, syventävää ja syventyvää.

Kritiikki näkyy! pureutuu kriitikon työn arkeen – kädet savessa. Paikallisesta taiteesta kirjoittaminen ja kritiikin julkaiseminen kaupunkilehdessä, dialogisuus kritiikissä, sarjakuvakritiikki ja suomenruotsalaisen kritiikin kentällä toimiminen edustavat moninaisia tapoja työskennellä kriitikkona.”

”Kirjaan ovat kirjoittaneet Pietari KylmäläCamilla LindbergAino Sutinen, Timo S. TuhkanenMaarit JaakkolaTero HautamäkiHannu BjörkbackaMarissa MehrVesa Rantama, Jonas SchnorMaaria SainioHeidi BackströmMargareeta Lauronen, Katri TanskanenPilvi Porkola ja Mia Hannula.”

Verkkojulkaisu luettavissa.

aino-sutinen-kritiikki-nakyy1