Taiteilijan verotus – etälivekuvituksia webinaarista

Tein yhteistyössä Tilitoverin kanssa kuvitusmuistiinpanoja taiteilijoiden verotusta käsittelevästä webinaarista. Puhtaaksipiirsin etälivekuvitusmuistiinpanot työpöydällä. Taiteen edistämiskeskus on tukenut kuvituksia.verotuswebinaari01web

verotuswebinaari02web

verotuswebinaari03web

verotuswebinaari04web

verotuswebinaari05web verotuswebinaari06web

verotuswebinaari07web

verotuswebinaari08web

verotuswebinaari09web

verotuswebinaari10web

Yksi kommentti artikkeliin ”Taiteilijan verotus – etälivekuvituksia webinaarista

  1. Verottajalle soittaessa on syytä kytkeä puhelun tallennus päälle, sillä on tapauksia, joissa neuvo on ollut ristiriidassa seuranneen päätöksen kanssa. Puhelun tallentaminen on aina sallittua, eikä siitä tarvitse varoittaa.

Kommentointi on suljettu.