Kokemuksia – sarjakuvia Iso Numero -lehteen

Olen tehnyt Iso Numero -lehteen sarjakuvaa vuodesta 2015. Yhtä sarjakuvaa lukuunottamatta (ei tässä artikkelissa mukana) aiheet eivät ole omasta elämästäni, vaan perustuvat lukemaani sekä keskusteluihin ihmisten kanssa elämäni varrella.

Isoa Numeroa myydään kaupungin kaduilla viiden euron hintaan ja hyväntekeväisyystarkoituksiin, suosittelen ostamaan.

kokemuksia-talvi-web

kokemuksia-velka-web

kokemuksia-sarjis-hampaat

kokemuksia-sarjis-0116-sutinen-web

kokemuksia-sarjis-aino

kokemuksia-lumi-web

2 kommenttia artikkeliin ”Kokemuksia – sarjakuvia Iso Numero -lehteen

  1. Moicca! Peukutan täysillä näitä strippejä! Itselläni työn alla nyt animaatio työstä (…tautologiaa). Olin ajatellut siitä vähän samantapaista kuin nämä \Kokemuksia\ stripit, mutta huomaan, että tarinasta tulee kuitenkin täysin toisenlainen. Käsikirjoituksella on omat lakinsa, kuiteski. Mutta tämän tyyppisiä pieniä tarinoitakin olisi kiva animoida. Sarjakuviakin tein aikoinaan, kun löysin niille julkaisijan. Eipä ole tullut mieleen, että Iso Numero -tyyppiset lehdet tarvitsevat strippejä. Fiksu veto piirtää näitä kokemustarinoita sinne! Sirpa K

Kommentointi on suljettu.