Kuvituksia lastensuojelusta

Kuvitin tällaisen kirjan, jossa lastensuojelun asiakkaana olleet nuoret aikuiset kertovat elämäntarinoitaan (Minä jaksan tämän päivän – Tarinoita lastensuojelusta, WSOY, Lastensuojelun Keskusliitto). Oli tosi ihana tehdä tämä 15 muotokuvan sarja ja nuorten kanssa sovittiin mitä kuvassa on (moni toivoi esim. eläimiä) ja että ovatko he kuvissa tunnistettavia vai eri näköisiksi piirrettyjä. Ja tietysti että kuva on mieluinen.

mina-jaksan-taman-paivan-kansi-web

rikkinainen-web-nelio

roska-web-nelio

janskku-web-nelio

perhonen-web-nelio

kesaheina-web-nelio

Yksi kommentti artikkeliin ”Kuvituksia lastensuojelusta

  1. Through the years I’ve used dozens of dating websites of various kinds. In my reviews and blog posts, I am more than happy to share all my experience and insights I’ve accumulated.

Jätä kommentti