Kauppa

Kauppa toimii tällä hetkellä niin että lähetät minulle sähköpostia tilauksestasi osoitteeseen aino.sutinen@gmail.com. Postikulut alk. 2 € (yksi kirja) Suomeen, tai enemmän tilanteen ja todellisten postikulujen mukaan.

Vaimoksi vuorille – Mountain Wife

Vaimoksi vuorille – Reppumatkasarjakuvia Etelä-Kaukasiasta (Neon Tunisia, 2015) kertoo matkoistani Azerbaidžanissa, Georgiassa, Armeniassa ja Vuoristo-Karabahissa. Lisätietoa täällä.

120 sivua, pehmeäkantinen A5. Sisältää myös valokuvia Kaukasiasta. ISBN 978-952-68345-0-4. Mukana englanninkieliset käännökset. Neon Tunisia, 2015

10,00 €

vaimoksi-vuorille-kansi-web800

Taksi Kurdistaniin – Taxi to Kurdistan

Taksi Kurdistaniin – Reppumatkasarjakuvia Lähi-idästä. ”Aino Sutinen matkusti heinäkuussa vuonna 2008 Lähi-itään. Kolmen kuukauden aikana tie vei pelottoman reppumatkailijan Turkkiin, Syyriaan, Iraniin, Azerbaidžaniin ja Irakiin.” Lisätietoa täällä.

68 sivua, pehmeäkantinen A5. ISBN 978-952-99923-8-6. Mukana englanninkieliset käännökset. Asema Kustannus, 2009

6,00 €

ASEMA_TAKSI_KANSI

Ms. Mandarin 1 & 2

A6-kokoiset eroottiset pienlehdet. Ms. Mandarin #1 – Bakin’ Hot ja Ms. Mandarin #2 – Love Machine. Lisätietoa täällä. Neon Tunisia, 2015

1,00 € / kpl

image

Rauhan tiellä – On the Way to Peace

Rauhan tiellä – Antimilitaristisia sarjakuvia nostaa esiin kriittisiä näkökulmia rauhaan, turvallisuuteen, asevarusteluun sekä rypäle- ja ydinasekysymyksiin. Runolliset, vaativat, niin tiukkaa faktaa sisältävät kuin tulevaisuuskuvia maalaavat sarjakuvat herättävät ajattelemaan ja rohkaisevat toimimaan. Kirjan ovat toimittaneet Sadankomitean pääsihteeri Anni Lahtinen ja sarjakuvataiteilija Henna Räsänen. Kirjan tekijöinä on joukko suomalaisia sarjakuvataiteilijoita Tanja Is, Wolf Kankare, Hanna-Pirita Lehkonen, Kaisa Leka, Nallem, Niko-Petteri Niva, Hannele Richert, Aino Sutinen ja Tiitu Takalo sekä kansainvälinen vierastaitelija Léon Phonnyx. Kirjassa on englanninkieliset käännökset.” Lisätietoa täällä.

B5, pehmeäkantinen, värillinen. Sadankomitea, 2015

15,00 €

rauhan-tiellä

Niskatuki ja muita sarjakuvia – Headrest and Other Comics

”Kirjallisuuden puolella kustannustoimittajat auttavat hyvän kehittämisessä erinomaiseksi. Sarjakuva-alalla ammattikuntaa ei käytännössä ole, ainakaan Suomessa. Piirtäjä on oman itsekritiikkinsä ja kollegoidensa kommenttien varassa. Koneen säätiön tukemassa Tarinoita takomassa -hankkeessa kriitikot Ville Hänninen ja Harri Römpötti ohjasivat keskustelemalla seitsemää taiteilijaa muokkaamaan käsikirjoituksiaan. Mukana olivat Heta Bilaletdin, Aapo Kukko, Eeva Meltio, Emmi Nieminen, Aino Sutinen, Jari Vaara, Emmi Valve.Lisätietoa täällä.

Lempo Kustannus, 2014

10,00 €

niskatuki